Catalunya

La República de la Diversitat

12 de gener del 2019 Acte de presentació La República de la Diversitat

REPU
REPU

A Esquerra Republicana som conscients que la societat catalana d'avui és diversa i per això volem promoure els mateixos drets i oportunitats per a tothom.
Cal entendre aquesta diversitat com una riquesa i amb aquest objectiu, sense que ningú renunciï a la cultura d'origen, us convidem a participar activament per configurar una societat cohesionada, inclusiva i solidària fonamentada en els valors republicans i en la promoció dels els drets humans.

En aquest sentit, és important que homes i dones contribuïm a construir una República laica amb llibertat de creences i conviccions, on les actituds discriminatòries i racistes no hi tinguin cabuda.

Per això, us esperem el dissabte 12 de gener del 2019, a les 12 h, a l'Espai Francesca Bonnemaison, on es realitzarà l'acte 'La República de la Diversitat', amb la presència de l'Ernest Maragall, alcaldable per Barcelona. Perquè volem ajuntaments amb persones com la Najat Driouech, que ara és diputada al Parlament de Catalunya, en Robert Masih, senador, l'Ana Surra, diputada al Congrés dels Diputats, en Gabriel Fernandez, regidor d'Acció Social a Sabadell i en Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

–––-

A Esquerra Republicana somos conscientes de que la sociedad catalana de hoy es diversa y por ello queremos promover los mismos derechos y oportunidades para todos y todas. 

 
Hay que entender esta diversidad como una riqueza y con este objetivo, sin que nadie renuncie a su cultura de origen, os invitamos a participar activamente para configurar una sociedad cohesionada, inclusiva y solidaria fundamentada en los valores republicanos y en la promoción de los derechos humanos . 
 
En este sentido, es importante que hombres y mujeres contribuyamos a construir una República laica con libertad de creencias y convicciones, donde las actitudes discriminatorias y racistas no tengan cabida. 
 
Por ello, os esperamos el sábado 12 de enero del 2019, a las 12 h, en el Espacio Francesca Bonnemaison, donde se realizará el acto 'La República de la Diversidad', con la presencia de Ernest Maragall, alcaldable por Barcelona. Porque queremos ayuntamientos con personas como Najat Driouech, que ahora es diputada en el Parlamento de Cataluña, en Robert Masih, senador, Ana zurra, diputada en el Congreso, en Gabriel Fernandez, concejal de Acción Social en Sabadell y en Chakir el Homrani, consejero de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias.